Rezanje in vrtanje betona, Diaflex

Reference

Delovno področje podjetja Diaflex sega od Murske Sobote do Kopra. Delovali smo na najrazličnejših projektih po celi Sloveniji, čeprav imamo sedež v Ljubljani. Specializirani smo tako za stanovanjske objekte, kot tudi za gradbišča. Opravimo vse, od manjših izrezov do prebojev za industrijske objekte. Poleg  vrtanja in rezanja armiranega betona opravimo tudi vrtanje in rezanje opeke, asfalta in ostalih materialov

Nekateri naši projekti:

Rezanje betonske stene s stensko žago

Nadzorovano rušenje betonske stene z jekleno pletenico

jeklena pletenica ali "zajla"- tirfor dvigalka


Preboj betonske stene Fotografije prikazujejo postopek izreza in rušenja dvojne stene, ene opečnate in druge betonske z vmesno izolacijo. Debelina armiranega betona 25 cm. Industrijska hala tovarne Kolinska v Mirni na dolenjskem.

Rezanje in rušenje betonske stene za industrijska vrata

odstranjevanje betonskih kvadrov

Izrezana betonska stena

Zgornje fotografije prikazujejo postopek spuščanja betonskih kosov, na katere je razrezana betonska plošča. Pri spuščanju kvadrov uporabljamo jekleno pletenico ali verižni škripec- delo na zasebnem proizvodnem obratu v Škofji Loki.

navpično rezanje betonskega nadstreška

Po potrebi lahko režemo tudi od spodaj navzgor, odvisno od prostora. V Gori pri Komendi smo odstranjevali celoten betonski nadstrešek.

vrtanje luknje v betpn

Vrtanje luknje premera 300mm za ventilacijo. Ljubljana Šiška.